1,7-et fújt az Ignis vezetője, aki egy Swiftbe csapódott a Szentendrei úton – GALÉRIA

Összeütközött két gépkocsi a III. kerületben, a Szentendrei út Aquincum melletti szakaszán. A fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték a járművek áramtalanítását. A társhatóságok is kiérkeztek a balesethez, amely miatt a fővárosba vezető oldalon egy sávon halad a forgalom.

Az eset során egy egy Suzuki Ignis és egy Suzuki Swift ütközött össze. Információink szerint a baleset abból következett, hogy az Ignist vezető hölgy lehajolt valamiért, és mire felnézett, már 10 métert tolta maga előtt az esüst színű Swiftet. Szerencse, hogy az eset egy jelzőlámpa zöldre váltását követően történt, ugyanis ha a szürke Suzuki még a féket is nyomja, súlyosabb baleset is történhetett volna.

Az esetnek négy sérültje van: a balesetet okozó Ignis sofőrje, a mellette ülő hölgy, valamint a Swift hátsó két ülésén utazó lány. Ők a baleset pillanatában nem használták a biztonsági övet.

Az Ignis utasa sérülései vélhetően súlyosak, ugyanis nem nagyon tudott felállni a földről.

1,7-et fújt a balesetet okozó Suzuki vezetője

Hírportálunk a helyszínen úgy értesült, hogy piros színű Suzuki Ignist vezető nő esetében a helyszínelés során végzett alkoholteszt 1,7-es véralkohol szintet jelzett.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!