10 perc alatt két balesetet okozott az ittas és drogos sofőr Esztergomban

Szlovákia felől közlekedett az esztergomi Mária Valéria hídon egy személygépkocsi 2021. június 16-án 14 óra 20 perckor. A 30 éves járművezető a haladása során nem tartott megfelelő oldaltávolságot, áttért a szemközti forgalmi sávba és érintőlegesen nekiütközött egy személygépkocsinak. A balesetet a hídon szolgálatot teljesítő rendőr látta és próbálta megállítani a szlovák honosságú járművet. Annak vezetője a rendőri karjelzéseket figyelmen kívül hagyta és elhajtott. Az okozó járművel kapcsolatban a rendőrök a kollégájuktól kaptak információkat, a további rendőri egységek a városban keresni kezdték a személygépkocsit. Alig 8 perc elteltével a rendőrök egy másik sérült autót találtak, ennek hátulról hajtott neki a szlovák férfi.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Az esztergomi rendőrök a 30 éves sofőr menekülési útját elállták, őt megbilincselték. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda és kábítószerteszt is pozitív eredményt jelezett. A férfit további mintavételre egy egészségügyi intézménybe előállították. A két baleset során anyagi kár keletkezett. Az esztergomi rendőrkapitányság az ügyben büntetőeljárást indított járművezetés ittas állapotban bűncselekmény miatt. A rendőrök a férfi vezetői engedélyét elvették és szakértő bevonásával vizsgálják, hogy a járművezetés bódult állapotban bűncselekmény megvalósult-e.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!