170-el csapódtak bele a vétlen autósba az M7-esen – videóval

A Budapesti Autósok olvasója készített egy nem mindennapos felvételt, amit az autójában működő fedélzeti kamera végig rögzített, annak ellenére, hogy hatalmas ütközés történt.

Az eset 19-én, szombat este történt, amikor is 22 óra után hazafelé tartottak a Balatonról, az M7-esen.

A fedélzeten olvasónk és párja, valamint két kutyus tartózkodott, akik hátul utaztak a csomagtartóban elhelyezett speciális kutyaszállítóban.

Strandolás és egy vacsora után hazafelé Fonyódról, az autópálya külső sávjában, kényelmes 110 – 120 km/h tempóban tartottunk haza, Budapestre.

Jóval nagyobb sebességgel (körülbelül 170 km/h-val) belénk csapódott egy autó hátulról, ami azonnal irányíthatatlanná tette az autónkat (Egy viszonylag könnyű, Toyota Corolla Verso-ról van szó)

A szalagkorlátnak csapódásnál szerencsére sikerült annyit korrigálnom, hogy ne boruljunk fel, másfelet pördültünk, és a maradék lendületből kigurultam a leállósávba kormányozva.

Szerencsére ennyire irányítható maradt az autó, bár az eleje eltűnt. A másik sofőr vagy elaludt, vagy csak telefont nyomkodott, mivel a rendőrségi helyszínelés alatt is folyamatosan az volt a fontosabb.

Egyébként legnagyobb meglepetésemre nem vették el a jogosítványát, csak helyszíni bírságot kapott ezek után.

Szegény autónk utolsó erejével megvédett, mind a ketten párommal és a két kutyánk a csomagtérben lévő szállítóban gyakorlatilag sérülésmentesen tudtunk kiszállni.

Mondanom sem kell, még várom e-mailben a rendőrségi jegyzőkönyvet hogy a biztosítási folyamatot tudjam folytatni…

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!