36 órán belül másodszor hagyták figyelmen kívül a STOP táblát a csepeli Kassai utcában

Karambolozott két személyautó Budapest XXI. kerületében, a Kassai utca és a Széchenyi utca kereszteződésében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanítja a járműveket, amelyek egyike akadályozza a Széchenyi utca forgalmát.

Akinek ezen sorok olvasása közben eszébe jutott, hogy mintha vasárnap már történt volna egy baleset ebben a kereszteződésben, azoknak igaza van. Vasárnap délelőtt adtunk hírt róla, miszerint egy Ford Mondeo és egy busz ütközött össze.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

A fenti kereszteződés is Csepel egyik olyan kereszteződése, melyben rendszeresen történnek kisebb illetve nagyobb balesetek. Minden esetben a kereszteződésben kihelyezett STOP táblát hagyják figyelmen kívül. Így történt ez most is:

Ennél a balesetnél egy Ford Fiesta és egy Toyota C-HR ütközött össze.

A képen látható Toyota a Kassai utcán közlekedett (a Katona József utca felől). A Széchenyi István utcához érve figyelmen kívül hagyta az kereszteződésben lévő táblát, és behajtott a kereszteződésbe, ahol merőlegesen ütközött egy Ford Fiesta gépkocsival.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a Toyota az út menti járdára sodródott, továbbá a Ford több méterre a helyszínről állt meg.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején a 151-es, 152-es, és a 71-es autóbuszokat nem kellett terelni.

Foto: Baleset-info.hu | K. Attila / minden jog fenntartva /

Leave a Reply