A betonkerítést is bedöntötte a elsőbbségadás táblát benéző autós a csepeli Szabadság utcában

Összeütközött egy Suzuki Sx4 személyautó és egy Opel Zafira life kisbusz Budapest XXI. kerületében, a Szabadság utca – Arany János utca – Erdősor utca csomópontjában. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az egység megszüntette a forgalmi akadályt.

A Csepelieknek elég csak a konkrét kereszteződést elmondani, és már kívülről fújják a baleset okát. Ez az eset is úgy történt, ahogy mindenki gondolja:

A Szabadság utcán érkező Opel Zafira life gépkocsi a kereszteződéshez érve figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező táblát, és behajtott a kereszteződésbe, ahol ütközött egy Suzuki SX4 gépkocsival.

Az ütközés nem csökkentett a kisbusz sebességéből, ami tovább haladt, és az Arany János utca egyik ingatlanának beton kerítését bedöntötte. Sajnos az az ingatlan már több hívatlan vendéget fogadott már az elmúlt időben.

Az eset során személyi sérülés szerencsére nem történt. A műszaki mentés idején az egyik autóban ülő három kiskorú gyermeket a rendőrök beültették a rendőrautó hátsó ülésére a hideg elől.

Foto: Baleset-info.hu / K. Attila / Mr.GabeeIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply