A BMW erősen ittas vezetőjének útban volt egy villanyoszlop a csepeli gyorsforgalmin

A Katasztrófavédelem információi szerint kidöntött egy villanyoszlopot egy személygépkocsi Budapest XXI. kerületében, a Weiss Manfréd úton. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kellett számítani.

Helyszíni információink szerint Csepel felől a megengedett sebességnél jóval gyorsabban közlekedett a képen látható BMW 530 XD személygépkocsi, amikor ismeretlen okból felhajtott az út menti járdára, ahol kidöntötte a villanyoszlopot.

A kidőlt villanyoszlopot a város felől érkező egy Volkswagen Golf észlelte, ő a baleset helyszínétől nem messze visszafordult, és az út mellett megállt. Gyorsan kiszállt, majd próbálta értesíteni a város felé tartókat a kidőlt villanyoszlopról, de sajnos egy motoros vélhetően nem vette észre a jelzést, és nagy erővel a villanyoszlopnak csapódott, amitől a motor, és a motort vezető férfi több métert repült. A motor vezetőjét a kiérkező mentőszolgálat a helyszínen megvizsgálta, de nem kellett kórházba szállítani.

A BMW-t vezető férfi láthatóan erősen ittas állapotban vezette az autóját, ugyanis a balesetet követően nem tudott egyenesen közlekedni, és folyamatosan a korlátnak támaszkodott.

A járdán amúgy kerékpársáv található, így nagy szerencse, hogy a baleset pillanatában nem közlekedett arra gyalogos és kerékpáros, mert nagyobb tragédia is történhetett volna.

Fotó: Baleset-info.hu / K. Attila

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!