A Dunába repült egy motor, miután Daciaval ütközött a budai alsó rakparton

Motorkerékpárossal ütközött össze egy személyautó a II. kerületi Angelo Rotta rakparton, a Csalogány utca és a Vitéz utca közötti szakaszon. A baleset következtében a motor a Dunába esett. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre.

Információink szerint a képen látható Dacia Duster típusú személygépkocsi a Halász utcai lejárójánál szeretett volna lehajtani az Angelo Rotta rakpart Mozaik utca felé tartó sávjába, de vélhetően nem volt elég hely arra, hogy besoroljon, így összeütközött a Lánchíd felől érkező Suzuki motorkerékpárral.

A motor vezetője a becsapódás hatására leesett a motorról, a motor pedig az út menti szalagkorláton keresztül a Dunába repült.

A Szent Flórián tűzoltóhajó, illetve a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálatának munkatársai szonár segítségével hosszú ideig keresték az elmerült motort, melyet daru segítségével emeltek ki a Dunából.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!