A Fiat vezetőjét nem zavarta a piros lámpa, balesetet okozott a Fehérvári úton

Összeütközött két személyautó Budapest XI. kerületében, a Fehérvári út és a Csurgói út kereszteződése közelében. A balesethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és mentőt kértek a helyszínre – áll a Katasztrófavédelem által kiadott közleményben.

A Baleset-info.hu információi szerint egy fehér színű Fiat 500-as gépkocsi a Fehérvári úton közlekedett. A Csurgói úti lámpás kereszteződéshez érve figyelmen kívül a jelzőlámpa tilos jelzését és ráhajtott a sínekre, ahol ütközött a szemből szabályosan érkező Renault Megane kombi gépkocsival.

Az eset során a Fiatot vezető fiatal hölgy, és a Renault vezető férfi karcolásokkal úszták meg a balesetet. A Renault jobb első ülésén ülő hölgy nem használta a biztonsági övét, ő az ütközés hatására kifejelte a szélvédőt.

Továbbá a Fiatban a hölgy mögött ült két gyermeke, akik be voltak kötve, így az ijedtségen kívül nem esett komolyabb bajuk.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején a 17-es, a 41-es és a 47-es villamos helyett pótlóbusz viszi az utasokat Újbuda-központ M és az Albertfalva kitérő megálló között.

Foto: Baleset-info.hu / Stahl Csaba, olvasónk.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply