A Fiat vezetőjét nem zavarta a piros lámpa, balesetet okozott a Fehérvári úton

Összeütközött két személyautó Budapest XI. kerületében, a Fehérvári út és a Csurgói út kereszteződése közelében. A balesethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és mentőt kértek a helyszínre – áll a Katasztrófavédelem által kiadott közleményben.

A Baleset-info.hu információi szerint egy fehér színű Fiat 500-as gépkocsi a Fehérvári úton közlekedett. A Csurgói úti lámpás kereszteződéshez érve figyelmen kívül a jelzőlámpa tilos jelzését és ráhajtott a sínekre, ahol ütközött a szemből szabályosan érkező Renault Megane kombi gépkocsival.

Az eset során a Fiatot vezető fiatal hölgy, és a Renault vezető férfi karcolásokkal úszták meg a balesetet. A Renault jobb első ülésén ülő hölgy nem használta a biztonsági övét, ő az ütközés hatására kifejelte a szélvédőt.

Továbbá a Fiatban a hölgy mögött ült két gyermeke, akik be voltak kötve, így az ijedtségen kívül nem esett komolyabb bajuk.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején a 17-es, a 41-es és a 47-es villamos helyett pótlóbusz viszi az utasokat Újbuda-központ M és az Albertfalva kitérő megálló között.

Foto: Baleset-info.hu / Stahl Csaba, olvasónk.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!