A GPS-t babrálta a Toyota vezetője, csúnya karambol lett belőle

Két személyautó ütközött össze Budapest X. kerületében, a Gyömrői úton, a Kőér utca találkozásának közelében. A balesethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt.

Úgy értesültünk, hogy a Jászberényi út felől a Gitár utcán közlekedő fehér színű Toyota Auris Hybrid menet közben a gépkocsiba szerelt GPS-t próbálta beállítani, a Maglódi úti kereszteződésben vélhetően ennek köszönhetően figyelmen kívül hagyta az “ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező” táblát, és ütközött a kereszteződésben a szabályosan érkező Ford Focus gépkocsival.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a Toyota a Fordot fellökte a járdára, ahol egy tégla kerítésnek csapódott, mely a becsapódás hatására a Fordra omlott. A Toyota viszont a saját tengelye körül megpördült.

A helyszínre riasztott mentőszolgálat mindkét gépkocsi vezetőjét kórházba szállította. A Toyota vezetője esetében nyakmerevítő használatára is szükség volt, de mindketten saját erőből szálltak ki a roncsból és szálltak be a mentőbe.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply