A jelzőlámpák még mindig üzemen kívül – megint csattantak a Maglódi – Újhegyi kereszteződésben

Két személyautó karambolozott Budapest X. kerületében, a Maglódi úton. A balesethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A mentők is a helyszínre érkeztek.

A Baleset-info.hu helyszíni tudósítása

A nyáron telepített jelzőlámpák azóta sem üzemelnek a kőbányai halálsarkon, így a sofőrök továbbra is nyugodt lélekkel törik az autókat a Maglódi út és az Újhegyi út kereszteződésében…

Pénteken késő délelőtt két hölgy haladt egy Ford Fiestával a Maglódi úton a Sírkert utca felől, amikor az Újhegyi útnál nem álltak meg a STOP táblánál, ezért rohant beléjük az Újhegyi úton a Harmat utca felől érkező Dacia Duster, melyet egy férfi vezetett.

A Ford az ütközés hatására megpördült a saját tengelye körül és a járdára csúszott, a Dacia pedig a gyalogátkelőn és az elválasztó betonszigeten keresztül a Maglódi út páros oldalán a villanyoszlop és a sötét jelzőlámpa között elhaladva a Maglódi út 32-36. ház kerítésébe csapódott.

Minden részvevő használta a biztonsági övét, ám a Daciaban mégsem nyílt ki légzsák. A Fordban viszont igen, ennek ellenére a két sofőrt és a Fiesta utasát így is kórházba szállították szerencsére valószínűleg mindhárman csak könnyebben sérültek.

A Fiestát vezető nő azt is kiemelte, hogy a jelzőlámpák nem működtek – naná, hiszen itt eddig még sohasem, másrészt ettől még a STOP táblánál nem állt meg, hanem át akart gurulni…. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket – viszont a Ford eleje annyira roncsolódott, hogy egyszerűen kiemelték az akkumulátort belőle.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply