A karambolt követően kivitte a kerítést egy Skoda Pesterzsébeten

Összeütközött két személyautó Budapest XX. kerületében, a Vörösmarty utca és a Wesselényi utca kereszteződésénél. Az egyik járműbe beszorult egy ember, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók szabadították ki. A baleset akadályozza a villamosforgalmat az érintett útszakaszon.

Pesterzsébeten, a Wesselényi utcán, a Virág Benedek utca felé közlekedő Renault Megane gépkocsi a Vörösmarty utcához érve vélhetően nem vette észre a kereszteződésbe kihelyezett elsőbbségadás kötelező táblát, és behajtott a kereszteződésbe, ahol összeütközött a Vörösmarty utcán, az Előd utca irányába közlekedő Skoda Superb gépkocsival.

A Skoda vezetője észlelte az oldalról érkező Renault gékocsit, és annak érdekében, hogy elkerülje az ütközést, elrántotta a kormányt, de az ütközést nem sikerült elkerülni. Az ütközés következtében a Renault bal hátsó kereke futóművel együtt valósággal kiszakadt a helyéről, ami a becsapódás hatására a járdára sodródott, majd egy fának ütközött.

A vétlen autó feltehetőleg a sok kormánymozdulatnak köszönhetően a Vörösmarty utca egyik ingatlanának betonkerítésének vágódott, amely az ütközés hatására bedőlt.

A renault időskorú vezetőjét a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó alkalmazásával kifeszítették és átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A vétkes autót vezető férfi mellett ülő felesége, továbbá a másik autót vezető középkorú hölgy is megsérült. Mindhármukat további vizsgálat céljából a mentők kórházba szállítottak.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején az 52-es villamos helyett pótlóbusz közlekedett a Nagysándor József utca és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply