A Madách Színház színésze elé hajtott egy szabálytalan taxis Terézvárosban

Összeütközött két személyautó csütörtök délután Budapest VI. kerületében, a Jókai utca és a Dessewffy utca kereszteződésében. A baleset következtében az egyik gépkocsi felborult. Az esethez a főváros hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Információink szerint egy Fiat taxival közlekedett a Dessewffy utcán. A Jókai utcai kereszteződésnél nem adta meg az elsőbbséget a jobbról érkező Rover 75 kombi gépkocsinak.

A taxi az ütközés hatására a tetejére borult. A taxi vezetője könnyebben sérült meg. További vizsgálatok céljából a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította.

A Baleset-info.hu úgy értesült, hogy a vétlen Rover vezetője Borbély Richárd magyar zeneszerző, dalszövegíró, énekes és musicalszínész, a Madách Színház művésze, aki éppen az Operettszínházba tartott az esti Szépség és a Szörnyeteg előadásra.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

One thought on “A Madách Színház színésze elé hajtott egy szabálytalan taxis Terézvárosban

  1. Vajon mennyivel közlekedett a művész úr, ha az ütközéstől a másik felborult? Biztos nem 30-al….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!