A Rákos-patakba hajtott a Suzuki egy karambolt követően Zuglóban

Karambolt követően a Rákos-patakba hajtott egy Suzuki Sx4 személyautó Budapest XIV. kerületében, a Füredi utcában, a Gvadányi utcánál. A fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést a balesetnél. A helyszínen vannak a mentők is.

Információink szerint a fehér színű Ford Focus a Fogarasi út felől érkezett a Gvadányi utcán. A személyautó vezetője a Füredi utcához érve kidugta a kocsi orrát a kereszteződésbe, amikor összeütközött a Füredi úton, a vasút irányából érkező Suzuki Sx4 gépkocsival.

Az ütközés következtében a Suzuki megpördült, kivitt egy korlát elemet és a patakba hajtott.

Információink szerint a Suzuki vezetője nem használta a biztonsági övét. Mivel az autó biztonsági öv figyelmeztetővel rendelkezett így a vezető a háta mögött becsatolta az övét.

Mivel a Ford a Suzuki oldalának azon részének ütközött, ahol nincs érzékelő, így sem az oldalsó, sem pedig a műszerfalba épített légzsák sem nyílt ki.

A Suzuki hölgy vezetőjét a szemtanúk húzták ki a roncsból, majd felsegítették a rézsűn, ő könnyebben megsérült, őt és a Focus jobb első ülésén ülő utast a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállították.

A magasfeszültségű vezetékek miatt nehezen tudták kihúzni a gépjárművet.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!