A tetőt hátra hajtva szabadították ki a roncsból a vélhetően ittas sofőrt Sóskúton

Árokba csapódott egy személyautó Sóskúton, a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcában. Az érdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadítottak a járműből egy embert, akit átadtak a mentőknek. A sóskúti önkéntes tűzoltók is a helyszínen vannak.

A Baleset-info.hu információi szerint az erősen lejtős Bajcsy – Zsilinszky úton haladt a képen látható Suzuki Swift gépkocsi, melynek vezetője feltételezhetően menet közben elaludt, vagy rosszul lett. Ugyanis ismeretlen okból jobbra letért az útról, majd az út melletti mély vízelvezető árokba hajtott. A gépkocsinak ezzel nem csökkent komoly mértékben a sebessége ugyanis az irányíthatatlan gépkocsi végül fékezés nélkül egy beton hídfejnek is nekicsapódott.

A gépkocsi vezetője mivel nem használta a biztonsági övét, így fejével kiütötte a szélvédőt.

A tűzoltók a tető hatra hajtásával (feszítővágó segítségével) kiszabadítottak a járműből a sérültet. Őt súlyos életveszélyes (fejsérüléssel) állapotban szállított a kiérkező mentőszolgálat kórházba.

Az ittasság állapotot erősíti, hogy a helyszínelés során egy nyitott sörös üveget találtak a helyszínelők a gépkocsiban.

Foto: Baleset-info.hu / K. Attila (Minden jog fenntartva)Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply