Anyuka és kislánya sérült a telezöldes kanyarodásból történt karambolban a Csömöri úton

Összeütközött két gépkocsi a XVI. kerületben, a Csömöri út és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltók érkeztek a balesethez, áramtalanítják a forgalmi akadályt okozó járműveket.

Suzuki Swifttel közlekedett egy háromtagú család csütörtök este a 16. kerületi Csömöri úton a városból kifelé. A Rákóczi úti telezöldes, emiatt veszélyes kereszteződéshez érve balra akartak kanyarodni, csak azt hagyta az autó sofőrje figyelmen kívül, hogy telezöldnél a szemből jövőknek is szabad jelzést mutat a lámpa, márpedig ilyenkor az egyenesen haladóknak van elsőbbségük.

A Suzukit vezető apuka figyelmetlenül kezdte meg a balra nagy ívben kanyarodást, éppen a szemből érkező Fiat Bravo elé… A két autó nagy csattannással egymásba rohant, majd megálltak a kereszteződésben. A két autóban mindenki használta a biztonsági övét, de a Suzukiban a jobb első ülésen utazó anyuka és a hátul ülő pár éves kislányuk az öv rántása miatt megsérült, egyikük a hasán, másikuk a mellkasán, mindkettőjüket az Országos Baleseti Intézetbe szállították a mentők, a balesetet okozó apa pedig velük tartott a kórházba.

A Fiatot egy fiatal hölgy vezette, ő nem sérült meg az ütközés során. A két roncs forgalmi akadályt okozott, emiatt a Csömöri úton befelé tartókat átterelték a kifelé tartó oldalra. Mivel mindenki ki tudott szállni önerejéből, a szintén a helyszínre vonuló fővárosi hivatásos tűzoltóknak csak az áramtalanítás volt a feladatuk.

A műszaki mentést a Karasztrans.hu végezte

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!