Eltiltott sofőr okozott súlyos sérüléses balesetet a 4-esen Kisújszállás közelében

Árokba hajtott egy személyautó a 4-es főúton, Kisújszállás közelében. Két embert a műszaki mentést végző karcagi hivatásos és kisújszállási önkormányzati tűzoltók emeltek ki a járműből, majd átadták őket a mentőknek. A rajok áramtalanították a gépkocsit. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Egy polgárdi lakos közlekedett személygépkocsival 2021. június 24-én 0 óra 5 perc körül Kisújszállás külterületén a 4-es számú főúton. Haladása során egy enyhén balra ívelő útkanyarulatban – eddig tisztázatlan okból – elveszítette uralmát a jármű irányítása felett és a menetirány szerinti jobb oldali útárokba hajtott, ahol a jármű többször átfordult a tengelye körül. A baleset következtében a sofőr – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon túl, utasa 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A helyszíni intézkedés során megállapítást nyert, hogy a 62 éves férfi eltiltás hatálya alatt vezette a járművet.

A Karcagi Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt indított eljárást.

Fotók: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!