Árokba repült, és felborult egy autó Martonvásár és Tordas között

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó a Martonvásár és Tordas közötti úton. A balesethez az érdi és a törökbálinti hivatásos, valamint a martonvásári önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet és egy embert kiszabadítottak a gépkocsiból. A mentők is a helyszínen vannak.

2021.09.16 16 óra után közúti baleset történt a martonvásári Büntetésvégrehajtási Intézet után Tordas irányába. A helyszínen egy személygépkocsi ismeretlen okból az útról elsodródott és az út menti bozótosba csapódott, ahol fejtetőn ált meg. A jármű vezetője a gépjárműbe szorult, akit a tűzoltók mentettek ki, majd a járművet áramtalanították. A helyszínre a Marton ÖTE/1, gépjárműfecskendő és Marton ÖTE/Tartalék vonult összesen 8 fővel, a műszaki mentést az ÉRD/1 fecskendő legénységével együtt végezték el. A sérült személyt a mentőszolgálat szakemberei kórházba szállították.

Olvasható a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület facebook oldalán

Fotók: Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!