Árokpartra hajtott, majd oldalára dőlt egy cseh busz Lenti közelében

Árokpartra futott, és az oldalára dőlt egy busz a Zala megyei Lenti közelében, a Csesztreg felé vezető 7416-os út 6-os kilométere közelében. A balesethez a lenti és a letenyei hivatásos tűzoltókat riasztották. A huszonhét utas és a két sofőr ki tudott szállni a járműből. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI kérdésére közölte: a Csesztreg felé vezető 7416-os úton történt a baleset. A cseh autóbusz ütközés nélkül, egyelőre ismeretlen okból futott az árokba, ahol az oldalára dőlt.

Bangó Szilárd, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI-nek elmondta: a 45 fokban megdőlt járműből a huszonhét utas és a két sofőr a lenti tűzoltók segítségével, a tető- és oldalablakokon keresztül tudott kiszállni. A zaol.hu információi szerint a buszon hárman kisebb sérüléseket szenvedtek, őket a mentők a helyszínen ellátták. A járműben utazókat éjszakára Lentiben, az egyik általános iskolában helyezték el átmenetileg.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

A bejegyzés elkészítésében közreműködött:

Leave a Reply