Átszakította a gyorsforgalmi korlátját egy Suzuki Ignis és a Gyömrői úton landolt

A Katasztrófavédelem közleményében olvasható, hogy baleset történt a XVIII. kerületi Gyömrői úton, a Vajk utca és a Zalán utca közötti szakaszon. A fővárosi hivatásos tűzoltók a balesetet szenvedett járműből feszítővágóval mentettek ki egy embert. Az esethez a mentők is kiérkeztek.

Helyszíni információk szerint a Ferihegyi repülőtérre vezető úton (a belváros felé) közlekedett a képen látható Suzuki Ignis gépkocsi, amikor a gépkocsi vezetője nem megerősített információk szerint a pedálokhoz guruló üdítős üveg után nyúlt. Ezalatt a gépkocsi áttért a menetirány szerint bal oldalra. A vezető a manőver hatására megijedt, melynek következtében visszarántotta a kormányt.

Az irányíthatatlan jármű ezt követően a Gyömrői út egyik szalagkorlátját átszakította, majd a kocsi a Gyömrői út belső sávjában állt meg. Szerencsére A baleset pillanatában nem közlekedett jármű a Gyömrői úton.

Az eset során a gépkocsi vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A Bors értesülései szerint a jármű tetejét a tűzoltók vágták le, mert a sofőr ugyan nem volt beszorulva, de a mentősök azt kérték, hogy a sérültet állapota miatt ülő helyzetben emeljék ki a roncsból, hogy nagyobb baja ne történjen.

A mentés és a helyszínelés idejére a Gyömrői út befelé vezető oldalát teljes szélességében lezárták, a BKV buszai terelő útvonalon közlekedtek.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!