Autókra dőlt egy platánfa a Móricz Zsigmond körtéren

A Karinthy Frigyes úton közlekedő Volvo személygépkocsi a Móricz Zsigmond körtérre érve az egyik út menti fa felől reccsenésre lett figyelmes. Rögtön a gázra lépett, elkerülvén, hogy a fa a kocsijára dőljön. A visszapillantóból látta, hogy valóban az útra dől a gyógyszertár előtt álló platánfa.

Ezzel párhuzamosan félig a gyalogátkelőn, vészvillogóval parkolt / várakozott egy ételfutár Volkswagen Golf, ez az autó, illetve a mellette a zöld jelzésre éppen elinduló bordó színű Suzuki Swift nem úszta meg ilyen szerencsésen, sajnos a fa mindkét gépjárműre rádőlt. A Volkswagen kis mértékben, a Suzuki jelentősen megsérült az eset során.

A Suzukiban egy 3 tagú család utazott, az édesanya vezette. Óriási szerencsére a fa olyan szögben dőlt a gépjárműre, hogy az utasok csak könnyebben sérültek meg, de mindössze néhány centin múlott egy komolyabb sérülés.

A legnagyobb videómegosztón bukkantunk az egyik BKK-s busz fedélzeti kamerájának felvételére, melyen jól látható a fa kidőlésének pillanata.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Az alábbi fotók forrása: Baleset-info.hu

A fotók, illusztrációk. és más művészi jellegű alkotásokat a nemzetközi jog értelmében szerzői jog védelmezi. Ez azt jelenti, hogy ha valaki fel szeretné használni az adott a bejegyzésben szereplő képeket, (például megosztja azt az interneten), azt csak előzetes, a Baleset-info.hu-tól kapott írásbeli engedéllyel teheti meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!