Autókra dőlt egy platánfa a Móricz Zsigmond körtéren

A Karinthy Frigyes úton közlekedő Volvo személygépkocsi a Móricz Zsigmond körtérre érve az egyik út menti fa felől reccsenésre lett figyelmes. Rögtön a gázra lépett, elkerülvén, hogy a fa a kocsijára dőljön. A visszapillantóból látta, hogy valóban az útra dől a gyógyszertár előtt álló platánfa.

Ezzel párhuzamosan félig a gyalogátkelőn, vészvillogóval parkolt / várakozott egy ételfutár Volkswagen Golf, ez az autó, illetve a mellette a zöld jelzésre éppen elinduló bordó színű Suzuki Swift nem úszta meg ilyen szerencsésen, sajnos a fa mindkét gépjárműre rádőlt. A Volkswagen kis mértékben, a Suzuki jelentősen megsérült az eset során.

A Suzukiban egy 3 tagú család utazott, az édesanya vezette. Óriási szerencsére a fa olyan szögben dőlt a gépjárműre, hogy az utasok csak könnyebben sérültek meg, de mindössze néhány centin múlott egy komolyabb sérülés.

A legnagyobb videómegosztón bukkantunk az egyik BKK-s busz fedélzeti kamerájának felvételére, melyen jól látható a fa kidőlésének pillanata.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Az alábbi fotók forrása: Baleset-info.hu

A fotók, illusztrációk. és más művészi jellegű alkotásokat a nemzetközi jog értelmében szerzői jog védelmezi. Ez azt jelenti, hogy ha valaki fel szeretné használni az adott a bejegyzésben szereplő képeket, (például megosztja azt az interneten), azt csak előzetes, a Baleset-info.hu-tól kapott írásbeli engedéllyel teheti meg.

Leave a Reply