Az Edda dobosa, Hetényi Zoltán törte össze kocsiját az Üllői úton

Hírportálunk információi szerint a képen látható ikerturbós V6-os benzinmotorral szerelt Kia Stinger vezetője szombaton késő éjszaka elvesztette uralmát a gépjárműve felett, majd az Üllői út Népliget és az Ecseri út közötti szakaszán 50 méteren lebontott egy építkezés kerítését, majd felborult.

A Bors értesülése szerint az Edda dobosa, Hetényi Zoltán törte totálkárosra autóját, de a csodával határos módon zúzódásokkal úszta meg a szombat éjjeli balesetet

Az ismert zenész drága kocsijával a budapesti Népligetnél épülő kézilabdacsarnokot körülvevő ideiglenes kerítésnek szaladt neki. Az előadóművész a Borsnak elismerte felelősségét, valamint azt is megerősítette: fogyasztott alkoholt, mielőtt volán mögé ült.

Hetényi Zoltán a saját bevallása szerint mindig körültekintően vezetett, de szombat éjjel kissé figyelmetlen volt. Ennek következtében történhetett meg a baleset.

Az ügyben természetesen a lap a rendőrséget is megkereste, akik válaszoltak is az éjszakai balesettel kapcsolatosan.

Tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett ügyben 2021. május 29-én 22 óra 35 perc körül egy autó Budapest IX. kerületében, az Üllői úton a Könyves Kálmán körút felől az Ecseri út irányába haladt a felüljáróval párhuzamos szervízúton, amikor az úttestről letért, és az ott zajló építkezés miatt ideiglenesen kihelyezett kerítésnek ütközött. A balesetben a sofőr könnyebben megsérült.

Vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott, ezért mintavételre előállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt indított eljárást.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

One thought on “Az Edda dobosa, Hetényi Zoltán törte össze kocsiját az Üllői úton

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!