Az öv nélküli BMW-snél erősen kibabrált a hátsókerék hajtás egy előzés során Zuglóban

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó Budapest XIV. kerületében, a Thököly út és a Róna utca kereszteződésében. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. Az egység egy emberhez mentőt kért.

A Baleset-info.hu információi szerint a képen látható BMW haladt a XIV. kerületi Thököly úton a Zugló vasútállomás felé, amikor a Tisza István térnél áthalad a szabad jelzést mutató jelzőlámpa alatt, majd megpróbálta az előtte haladó gépjárművet kielőzni, rá is hajtott az útszakasz két iránya közötti felhagyott (üzemen kívül) lévő villamospályára, ahol vélhetően nem számolt a gépjármű hátsókerék hajtásával, megcsúszott, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd a kereszteződésben található piros lámpánál várakozó Fiat Ducato kisteherautónak csapódott.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a fullig megpakolt kisteherautót a mögötte lévő Suzuki gépkocsinak lökte. Helyszíni információk szerint az eset során a BMW vezetője nem használta biztonsági övét.

Ennek köszönhetően a mellkasa a kormánynak, feje a szélvédőnek zuhant. Szerencsére a stabil állapotban szállították korházba a mentőszolgálat munkatársai. A Fiat Ducato és a mögötte lévő Suzuki vezetője nem sérült meg.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!