Audi és Suzuki ütközött szemből a Ferihegyi gyorsforgalmi úton

A XIX. kerületben, a balesettel érintett útszakaszon mindkét forgalmi sávot lezárták.

A rendőrség által kiadott közlemény szerint 2021. július 24-én 17 óra 15 perc körül Budapest XIX. kerületében, a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton, a Sibrik Miklós úti felüljáró után Vecsés irányába két autó ütközött össze. Az elsődleges információk szerint a balesetben négy ember sérült meg.

A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeznek. A helyszínelés és műszaki mentés idejére mindkét forgalmi sávot lezárták; a rendőrök a járműforgalmat a fővárosból kifelé vezető oldalon a Lehel utca, Budapest felé a Gyömrői út irányába terelik.

Az eset során egy Suzuki Sx4 S-Cross és egy Audi A3 ütközött össze. Hírportálunk úgy értesült, hogy az egyik jármű vezetője egy pillanatra elvette tekintetét a vezetéstől, melynek során a áttért az ellentétes oldalra, ahol félig frontálisan ütközött a másik gépjárművel.

Foto: Baleset-info.hu / K. Attila

Update: jelentkezett az Audi vezetője, aki az alábbiakat mondta el az esetről:

A Suzuki áttért a sávomba. Kislányom mellettem ült gyerekülésben, bekötve, légzsák nyílt. Most vizsgálják, de úgy tűnik megúszta. Fékeztem, jobbra húzódtam. Ahogy próbáltam elkerülni az ütközést jobbra húzódva, Ő csak jött egyre inkább (szemből) balra. Majd mikor már nem tudtam a korláttól kitérni az útjából, manővert próbáltam balra, hogy elkerüljem a frontált. Sajnos ennyire időm volt csak. Vigyázzatok magatokra!

Leave a Reply