Ittas vadász rombolt Kosdon, a végén ő sérült meg életveszélyesen

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi csütörtökön este Kosdon, az Erzsébet utcában. Az ütközés következtében a gépjármű sofőrje a roncsba szorult, az oszlop eltört. A váci hivatásos tűzoltók kiszabadították a roncsba szorult embert, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A kimentett ember súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Gável András beszámolója:

“Az ittas ámokfutó szürke terepjáróval teljes gázzal hajtott felfelé. Önkontroll és reflexek hiányában az Apafi utca középen szabályosan parkoló autó orrába rohant, amit áttolt a kiépített árkon. Ijedtében a sofőr az utca szemközti oldalán “leparkolt”, előbb kidöntve a kispadot, kitépve helyéről rózsabokrot és az utcai vasból készült kiülőt, végül a masszívan épült kerítés fogta meg. A pityókás pilóta kiszállt, megnézte, mit tarolt le, majd ijedtében visszaugrott a volán mögé, és imbolyogva elhajtott az Erzsébet utca irányába, ahol a sarki villanyoszlop fogta meg. További egy autót állítólag még menet közben oldalba kapott. Az Apafi Rally tegnap esti versenyzőjét kiügyeskedték a felelősen az életéért küzdő mentősök és a katasztrófavédelem emberei. A rendőrség mindent dokumentált. A versenynek tehát nem lett tegnap nyertese, vesztese azonban annál több. Vesztesei az Apafi utca családjai. A gyerekek vagy a békésen sétáló idősek. Isteni rendezés, tegnap este senki nem járt az utcán ebben a néhány percben.”

Állítólag nem először fordul elő ilyen ámokfutás ebben az utcában, a lakók fekvőrendőröket szeretnének, hátha azok segítségével meg lehetne előzni a baleseteket.

Fotók: PMKI Vác HTP és Vasárnap.hu / Gável AndrásIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply