Felugratott a házfalra a furgon egy karambolt követően Pesterzsébeten

Összeütközött egy furgon és egy személyautó Budapest XX. kerületében, a Wesselényi utca és a Vörösmarty utca kereszteződésében február 9-én délelőtt. Az esethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki,valamint a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság doktorszolgálata is a helyszínen tartózkodik.

Helyszíni információink szerint a Fiat Ducato sofőrje a Wesselényi utcán közlekedve nem adott elsőbbséget a Vörösmarty utcán érkező a Nagysándor József utca felől érkező Chryslernek. A nagy erejű ütközés következtében a Chrysler megpördült, a furgon pedig a sarki ház falának csapódott, majd mondhatni felparkolt a körbefutó frízre. 

Mindkét sofőr megsérült, az okozó furgonos könnyebben a fején, a vétlen Chrysleres viszont végtagtörést szenvedett, őket kórházba szállították a mentőszolgálat szakemberei. Az 52-es villamos helyett mintegy két órán keresztül a Nagysándor József utca és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között a pótlóbusz is terelve közlekedett, nem érintette az Akácfa utca, a Károly utca, és az Ábrahám Géza utca megállót.

Érdekesség, hogy tavaly októberben egy hasonló karambol következtében a vétlen Skoda ugyanennek a sarki háznak a tégla kerítését rombolta le, ma a furgon pedig a ház bejárata felől próbált bejutni. Már akkor is kint volt az Eladó felirat az épületen – így elég nehéz lesz túladni rajta…

Szöveg: OKF, Baleset-Info.hu, fotók: Baleset-Info.huIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply