Balul sült le a parkolóból való kitolatás egy erősen ittas sofőrnek Pesterzsébeten

Szerkesztőségünk arról informálták, miszerint Pesterzsébeten a Török Flóris és a Nagysándor József utcák kereszteződésében egy erősen ittas férfi több parkoló autót, valamint egy villamost is összetört rövid időn belül

Helyszíni információk szerint a B osztályos Mercedes 40 év körüli vezetője megkezdte a kereszteződés parkolójából való tolatást, de vélhetően rosszul mérte fel a távolságot és nekitolatott egy parkoló Skoda Octavia gépkocsinak.

Néhány méterrel arrébb egy Nissan Almerában ülő két fiatal férfi látta az esetet, kiszálltak autójukból, hogy jelezzék a Mercedes vezetőjének az ütközés tényét.

Az ütközést okozó autós feleltethetően próbálta menteni a helyzetet oly módon, hogy jobbra fordította a kormányt és teljes gázzal elindult.

Ekkor a sofőr vélhetően elvesztette uralmát a gépjárműve felett, nekihajtott a Nissannak, amit feltolt a jardára, és a villamosmegálló táblájának tolta, ami az ütközés hatására kidőlt, és egy villamos harmadik ajtajának üvegét törte be.

A Mercedes vezetője a helyszínelést végzőknek elismerte felelősségét. Továbbá ő esetében a helyszínen végzett alkoholszonda 1,25-ös értéket mutatott.

Nem megerősített információk szerint a Mercedes vezetője családi gondok miatt nézett komolyan a pohár fenekére.

A helyszínelés idején Az 52-es villamos helyett az Ősz utca és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között, az 51-es villamos helyett a Gubacsi út/Határ út és a Nagysándor József utca között pótlóbusz közlekedik.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.