Gyerekek is sérültek egy péntek esti karambolban Kőbányán

Két személyautó karambolozott Budapest X. kerületében, az Újhegyi út és a Bányató utca kereszteződésében. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság doktorszolgálata is a helyszínen van.

Helyszíni információk szerint a MOL-LIMO autómegosztós vállalat tulajdonában és üzemeltetésében lévő Smart ForFour gépkocsi vezetője a Bányató utcán közlekedett a Hangár utca felől, amikor az Újhegyi úthoz érve (talán a sűrű köd hatására) figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadásra figyelmeztető táblát, és behajtott a kereszteződésbe.

Vele egyidőben érkezett oda a Gyömrői út felől szabályosan közlekedő Mazda kombi gépkocsi, amivel a kereszteződésben összeütköztek. Az ütközés hatására a Mazda több zöld terelőoszlopot kidöntve a járdára sodródott. Utóbbi járműben több személy megsérült, köztük gyerekek is. Őket a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította.

Foto: Baleset-info.hu / K. Attila

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!