Beszorult a gépkocsi vezetője, miután traktorba rohant és felborította a 32-es főúton

Összeütközött egy pótkocsit húzó traktor és egy személygépkocsi csütörtök este a 32-es számú főúton, Szolnok és Zagyvarékas között. A személygépkocsi automatikus segélyhívó berendezése küldte a jelzést a segélyhívó központba. A baleset következtében a pótkocsi az oldalára, a traktor pedig a tetejére borult, míg a másik autó árokba csapódott. A szolnoki hivatásos tűzoltók a járművek áramtalanítása mellett a traktorba szorult sofőrt feszítővágó berendezés segítségével kiszabadították, illetve felitatták a traktorból kifolyt üzemanyagot. Az egység a helyszínelést követően levontatta a traktort az úttestről és leválasztották a pótkocsiról. A helyszínen a mentők is dolgoztak.

Egy újszászi lakos közlekedett személygépkocsival 2021. október 7-én 18 óra 40 perc körül a 32-es úton Szolnok irányába. Haladása során későn észlelte az előtte, vele azonos irányba haladó mezőgazdasági vontatóból és pótkocsiból álló járműszerelvényt és nekiütközött. Az ütközés hatására a pótkocsi és a mezőgazdasági vontató az úttesten felborult, a személygépkocsi pedig a menetiránya szerinti bal oldali útárokba csapódott. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – mindkét jármű vezetője 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Kiemelt kép: POLICE

Fotó: Szolnok HTP

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Foto: POLICE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!