Beszorult az oszlopnak vágódott, és tótágast állt Mercedes vezetője a Szépvölgyi úton

A Rózsadomb Önkéntes Tűzoltó Egyesület facebook oldalának bejegyzésében olvasható, hogy súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentők hajnalban annak a gépkocsinak a vezetőjét, aki a Szépvölgyi út egyik kanyarjában villanyoszlopnak és kerítésnek ütközött.

50 fokos szögben állt tótágast a gépkocsi

A jármű az ütközés után instabil helyzetben, közel ötven fokos szögben állt meg. A II. kerületi hivatásos tűzoltók a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányításával stabilizálták az autót, ezzel egy időben pedig megkezdődött a gépjárművezető ellátása is. A roncsolódott karosszéria elemek feszítő-vágó berendezéssel történő eltávolítása után a sérültet kiemelték, és a mentőknek átadták.

A balesethez riasztásra került egy műszaki mentőszer, a tűzoltó doktor és a kamera szolgálat, valamint önkéntes tűzoltóink is. A helyszínelés után a roncs tűzoltó daru segítségével került kiemelésre. A változó időjárási körülmények között közlekedjünk óvatosan és nagyobb körültekintéssel, hogy mindenki épségben hazaérjen!

A mentést a rózsadombi önkéntes tűzoltók támogatták.

Foto: Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!