Tilos jelzésen átgangoló BMW borított fel egy Citroënt Újpest központjában

Összeütközött több személyautó Budapest IV. kerületében, az Árpád út és az István út kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A balesetnél forgalmi akadály alakult ki.

Helyszíni értesüléseink alapján az Árpád úton a Váci út felől érkező BMW vezetője nem lassított a piros jelzést mutató jelzőlámpánál, így a csomópontban belerohant az István úton a Tél utca felől közlekedő Citroën DS3 bal oldalába. A nagy erejű ütközés hatására a Citroën a bal oldalára borulva az Árpád úton a piros lámpánál várakozó autók közé csapódott, összetörve egy Skodát és egy Volkswagen kombit. 

Az oldalán fekvő roncsból épp arra közlekedő rendőrök és civil szemtanúk emelték ki a sofőrt, aki szerencséjére csak könnyebben sérült, őt a mentők kórházba szállították. A többi járműben utazók közül senki sem sérült meg, így a BMW-t volánja mögött ülő fiatalember sem.

A helyszínelés időtartamára az Árpád út felüljáró felé vezető oldalát lezárta a Rendőrség, csak a BKK járatai hajthattak át.

Fotók: Baleset-Info.hu, Újpestiek Facebook-csoport, BKK kamera

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!