Két BMW frontális karambolja után Audi alá szorult egy utas Keszthely közelében

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság: “Egy 55 éves holládi férfi utasával egy BMW típusú személyautóval közlekedett 2021. december 2-án 16 óra 10 perckor a 71-es számú főúton Keszthely felől a 76-os számú főút irányába. Amikor a 114 –es kilométerszelvényéhez ért, az előzni tilos jelzőtábla utasítása ellenére egy 44 éves kaposvári férfi által vezetett Opel személygépkocsi előzésébe kezdett, úgy hogy igénybe vette a szemközti forgalmi sávot, ahol egy 55 éves nagytarcsai férfi közlekedett utasával, szintén BMW típusú járművel, valamint mögötte egy 24 éves kölesdi férfi Audi típúsú autójával.  

Az előzési manőver során először a szemközti sávban haladó BMW típusú járműnek, majd az előzni kívánt Opel személygépkocsinak ütközött, végül a jobb oldali vízelvezető árokba érte el nyugalmi helyzetét. Az összeütközött BMW-k között közben az Audi sofőrje próbálta ellenkormányozni járművét, azonban az okozó BMW utasa az Audi futóműve alá szorult. A BMW típusú járművekben utazók megsérültek.”

OKF: “Tegnap délután összeütközött négy személygépkocsi a 71-es főúton, Keszthely közelében. A baleset következtében egy ember keze beszorult az egyik jármű alá, őt a város hivatásos tűzoltói emelőpárnával és feszítővágóval szabadították ki. Az egységek áramtalanították az autókat, segítettek a rendőrségnek a helyszín megvilágításában és a forgalom irányításában. A mentők két embert súlyos, kettőt pedig könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba.”

Fotók: Zala Megyei Rendőr-főkapitányságIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply