BMW-s felvágott erekkel szorított le egy taxit, ami fának csapódott, majd az okozó elhagyta a helyszínt

A képen látható BMW-s Kispesten eddig tisztázatlan körülmények között felvágta az ereit, majd ezt követően autóba ült, és nagy sebességgel a város felé vette az irányt.

Száguldozása az Üllői úton csúcsosodott ki, amikor a Pöttyös utcánál egy Renault Megane taxival karambolozott, ami az ütközés hatására felhajtott a járdára, és egy fának csapódott.

Bizonyára a totálkárosra tört taxiban ülők állapota vélhetően nem nagyon érdekelte a BMW vezetőjét, ugyanis továbbhajtott, és a következő kereszteződésbe befordult, majd kiszállt autójából és dolga végezetten elhagyta a helyszínt.

Úgy tudjuk, hogy a taxi vezetője az eset során megsérült. Őt a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította.

A BORS megkereste a rendőrkapitányság sajtóosztályát akik elmondták, hogy

– Az Üllői úton történt balesetben az egyik járművezető elhagyta a helyszínt, őt a rendőrök jelenleg is keresik. Ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt a Budapesti. Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indít.

Nem megerősített információk szerint a XIX. kerületben egy összetört autót találtak, mely vélhetően összekapcsolható a BMW-s ámokfutásával.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!