Bódult állapotban, ittasan tarolta le a fél Szilágyi Erzsébet fasort egy Porsche sofőrje

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint kidöntött egy közvilágítási oszlopot egy személyautó Budapest II. kerületében, a Szilágyi Erzsébet fasoron. A baleset következtében az autó egy tűzcsapnak is nekiütközött. Az esethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A helyszínre riasztották az áramszolgáltató és a vízművek szakembereit is.

A Baleset-info.hu információi szerint a képen látható PORSCHE MACAN S DIESEL (95B) vezetője alkohol és egyéb bódító szerek hatása alatt állt akkor, amikor a Szilágyi Erzsébet fasorban a Retek utcánál nagy sebességgel közlekedve nem bírta bevenni a kanyart.

A júniusban, Angliából behozott jobbkormányos gépkocsi ennek következtében felhajtott a járdára, ahol nyolc darab zöld korlátot ütött ki, továbbá kidöntött egy trafóháza és egy tűzcsapot is. A pusztítás itt nem ért véget, ugyanis egy egy villanyoszlopot is kidöntött, ami egy szőrmeszalon kirakatába vágódott. Az ámokfutás utolsó mozzanataként a Porsche az oldalára borult, szembe a forgalommal.

A bódult állapotba levő hölgyet a rendőrség a szélvédő kivágásával emelték ki a gépkocsiból. A sofőr ellenszegült az orvosi ellátásnak, illetve nem akarta, hogy kórházba szállítsák, ezért rendőrségi kényszerintézkedésre volt szükség, hogy őt további vizsgálatokra kórházba szállítsák.

Több informátorunk arról számolt be, hogy a Porsche már az Alkotás utcán eléggé furán közlekedett, nem megerősített információk szerint több autót is megrongált mielőtt a fél Szilágyi Erzsébet fasort lerombolta volna.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply