Bódult állapotban, ittasan tarolta le a fél Szilágyi Erzsébet fasort egy Porsche sofőrje

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint kidöntött egy közvilágítási oszlopot egy személyautó Budapest II. kerületében, a Szilágyi Erzsébet fasoron. A baleset következtében az autó egy tűzcsapnak is nekiütközött. Az esethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A helyszínre riasztották az áramszolgáltató és a vízművek szakembereit is.

A Baleset-info.hu információi szerint a képen látható PORSCHE MACAN S DIESEL (95B) vezetője alkohol és egyéb bódító szerek hatása alatt állt akkor, amikor a Szilágyi Erzsébet fasorban a Retek utcánál nagy sebességgel közlekedve nem bírta bevenni a kanyart.

A júniusban, Angliából behozott jobbkormányos gépkocsi ennek következtében felhajtott a járdára, ahol nyolc darab zöld korlátot ütött ki, továbbá kidöntött egy trafóháza és egy tűzcsapot is. A pusztítás itt nem ért véget, ugyanis egy egy villanyoszlopot is kidöntött, ami egy szőrmeszalon kirakatába vágódott. Az ámokfutás utolsó mozzanataként a Porsche az oldalára borult, szembe a forgalommal.

A bódult állapotba levő hölgyet a rendőrség a szélvédő kivágásával emelték ki a gépkocsiból. A sofőr ellenszegült az orvosi ellátásnak, illetve nem akarta, hogy kórházba szállítsák, ezért rendőrségi kényszerintézkedésre volt szükség, hogy őt további vizsgálatokra kórházba szállítsák.

Több informátorunk arról számolt be, hogy a Porsche már az Alkotás utcán eléggé furán közlekedett, nem megerősített információk szerint több autót is megrongált mielőtt a fél Szilágyi Erzsébet fasort lerombolta volna.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!