Drogot fogyasztott a sofőr, kapunak és kerítésnek vágódott a Mercedes Écsen

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. január 2-án 1 óra 5 perckor. A szemle adatai szerint egy Mercedes Vito gépkocsi vezetője a 82. számú főúton, Écs belterületén, Győr felől Ravazd irányába közlekedett. Haladása során járműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg, így a Fő út 36. szám előtt, az enyhén balra ívelő kanyarból kihaladva, a jobb oldali laza, füves útpadkára hajtott. Onnan az útra visszatérni nem tudott, ezért az árokparton haladt tovább, majd a Fő utca 42. számú ingatlan kapubejárójának csapódott. Az ütközés erejétől a jármű megpördült, és a ház kerítését, majd a mellette lévő ingatlan kerítését és járdáját is megrongálta, végül az árokban kötött ki.

A baleset során a gépkocsit vezető férfi megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A sofőr elismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt kábítószert fogyasztott, ezért a befolyásoltságának megállapítására a rendőrök mintavételre intézkedtek.

A Győri Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

Szöveg, fotók: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error: Hozzáférés megtagadva !!