Brutális baleset a XVIII. kerületben

Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint összeütközött négy személyautó Budapest XVIII. kerületében, a Királyhágó utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt a helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.Az eset során egy Seat Leon, egy Mercedes GL, egy Daewoo Kalos és egy Renault Clio ütközött össze.

A képen látható Seat Leon típusú gépkocsi a Királyhágó Kertek lakóparkból be szeretett szeretetett volna fordulni Királyhágó utcán a Béke tér felé.

Egy, a béke tér felől érkező gépkocsi jelezte is a Leon számára, hogy megkezdheti a lakóparkból történő kanyarodást, amikor hatalmas sebességgel egy Mercedes GL típusú gépkocsi érkezett. A nagy sebességgel érkező Mercedes fékezés helyett megpróbálta kielőzni azt a járművet, amely elengedte a Leont, amikor is a Seat gépkocsival karambolozott.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a balesetet szenvedett járművek (Mercedes és a Seat) két parkoló gépkocsit (Daewoo Kalos és Renault Clio) is összetörtek, majd méterekkel arrébb a járdára sodródtak.

A Baleset-info.hu információi szerint a Leonban egy három fős család utazott. Az édespát feszítővágó segítségével kellett kiszabadítani a vezetőülésből. Mindhármukat a kiérkező mentőszolgálat és a Szent Márton Gyermekmentő kórházba szállította. Meg nem erősített információink szerint a kocsiban ülők nem használtak biztonsági övet.

A közösségi 18. kerület Pestszentimre (Újpéteri, Kossuth, Alacska, Belsőmajor, stb.)  csoportjának kommentjében leírták, hogy a Mercedes nem sokkal korábban egy lámpás kereszteződésbe is hatalmas sebességgel száguldott keresztül.

Foto: Baleset-info.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük