Büntetőfékezés miatt rohant egymásba több autó az M1/M7 bevezető szakaszán

A történetben egy Peugeot, egy Toyota, egy Skoda és egy Jeep volt érintett.

Személyi sérüléssel végződött az a a közlekedési baleset, amely az M1-es és az M7-es közös bevezető szakaszán, a 12-es km-nél történt szombaton délután.

Szerkesztőségünk információi szerint a baleset előtt sávot szeretett volna váltani a képen látható Peugeot vezetője, de nem kapott elsőbbséget a Toyota sofőrjétől.

A Peugeotot vezető autós felkapta a vizet azon, hogy a másik sofőr nem adott neki elsőbbséget, ezért a 12-es kőnél a Toyota elé kanyarodott, majd vezetője beletaposott a fékbe, annak érdekében, hogy megbosszulja az előzőeket, de a mögötte érkező Toyota vezetőjének már nem volt esélye arra, hogy időben megálljon. A Toyota ezért belecsúszott a Peugeotba, majd az összeütközött autókba másik három személyautó, egy Skoda Yeti és egy Jeep Cherokee is belerohant.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

A Skoda műszaki mentését végezte:

5 thoughts on “Büntetőfékezés miatt rohant egymásba több autó az M1/M7 bevezető szakaszán

  1. Ez bizony szándékos emberölési kísérlet. Letöltendő börtönbüntetés dukál és élethosszig tartó vezetéstől eltiltás. Példás büntetés kell, mert ez az elmebaj ragályos és meg kell fékezni. Aki büntetőfékez, az pszichikailag alkalmatlan gépi erejű jármű vezetésére.

    1. Érdekes meglátás, és egyet kell értenem vele. Legfőképpen a vezetéstől eltiltással.

  2. Egy életre el kell tiltani az ilyen sofőröket a vezetéstől. Az úttest nem játszótér, türelem, körültekintés, olyan előzékeny vezetés, hogy minden résztvevő partnerként vegyen részt benne. Aki ideges, ne vezessen!

    1. Hjah persze ez igaz és jogos! De azzal aki a kapaszkodó sávot közvetlenül a bal oldali záróvonal után maximum(!!!!!!!!) 60 km/h sebességgel hagyja el és a középső sávba megy be vele mert előtte kamion van!!!! Na ezzel a marhával ki és mit csinálna!?????

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!