Büntetőfékezés miatt rohant egymásba több autó az M7-es tárnoki szakaszán

Szűk egy hete adtunk hírt arról, miszerint személyi sérüléssel végződött az a a közlekedési baleset, amely az M1-es és az M7-es közös bevezető szakaszán, a 12-es km-nél történt szombaton délután. Szerkesztőségünk információi szerint a baleset előtt sávot szeretett volna váltani a képen látható Peugeot vezetője, de nem kapott elsőbbséget a Toyota sofőrjétől.

A Peugeotot vezető autós felkapta a vizet azon, hogy a másik sofőr nem adott neki elsőbbséget, ezért a 12-es kőnél a Toyota elé sorolt be, majd vezetője beletaposott a fékbe, annak érdekében, hogy megbosszulja az előzőeket, de a mögötte érkező Toyota vezetőjének már nem volt esélye arra, hogy időben megálljon. A Toyota ezért belecsúszott a Peugeotba, majd az összeütközött autókba másik három személyautó, egy Skoda Yeti és egy Jeep Cherokee is belerohant.

Most ismét egy hasonló eset merült fel – de ezúttal az okozó elhagyta a helyszínt

A történetben egy Citroen, egy Peugeot, és egy Volkswagen érintett

Ez az eset az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon Tárnok térségében, a 23-as km-nél történt, ahol szemtanúk elmondása szerint egy Citroen kanyarodott a képen látható Peugeot személygépkocsi elé majd vezetője itt is beletaposott a fékbe de a mögötte érkező fehér kombi vezetőjének már nem volt esélye arra, hogy időben megálljon.

Majd az összeütközött autókba Volkswagen Golf is belerohant.

Az okozó elhagyta a helyszínt, ráadásul a Golfos a hibás

A történetnek itt még nincs vége: a büntetőfékező autó az esetet követően elhagyta a helyszínt. Szemtanúk elmondása szerint egy fehér színű Citroen Jumper volt, melynek hátuljára egy bicikli tárolót szereltek.

A rendőrségi helyszínelő a helyszínen megállapította, hogy bármennyire mindkét autós azt állította, hogy büntetőfékezés miatt történt az eset, sajnos a Volkswagen Golf a hibás, ugyanis nem tartott megfelelő távolságot.

UPDATE:

Megerősítették – Büntetőfékezés miatt történt baleset, és emiatt alakult ki több kilométeres torlódás péntek délután az M7-es autópályán, Tárnoknál – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-t.

Közleményük szerint az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 23-as kilométernél ütközött össze két autó. A baleseti helyszínelés csaknem 3 órán át tartott.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

A Volkswagen műszaki mentését végezte:

Kapcsolódó tartalom:

2 thoughts on “Büntetőfékezés miatt rohant egymásba több autó az M7-es tárnoki szakaszán

  1. Mikor kezdik már komolyan büntetni ezt?

    Mondjuk a vezetéstől örökre eltiltás elég jó kezdés lenne.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!