Buszmegállóba hajtott az Opel Szigetszentmiklóson egy karambol nyomán

Összeütközött két személyautó Szigetszentmiklóson, a Szilágyi Lajos utcában. Az egyik jármű a járdára, a másik egy buszmegállóba sodródott. Egy elektromos szekrény is megrongálódott a karambol következtében. Műszaki mentés céljából a helyi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére.

Helyszíni információk szerint a képen látható Opel Astra a Somogyvári Gyula utcában közlekedett, amikor Szilágyi Gyula utcához ért, figyelmen kívül hagyta az “Állj, elsőbbségadás kötelező” táblát, és behajtott a kereszteződésbe, ahol ütközött egy Toyota Corolla gépkocsival.

Az ütközés hatására az egyik jármű a járdára, a másik a kereszteződésben található buszmegállóba sodródott. Nagy szerencse, hogy a baleset pillanatában nem tartózkodott senki a megállóban.

A helyszínelés során az Opel Astra vezetője elmondta, hogy a kereszteződésben ő megállt, de aztán elindult, majd ezt követően ütközött a Toyotának.

A járművek az eset során megrongáltak egy kapcsoló szekrényt is, ezért az áramszolgáltató szakembereit várják a helyszínre. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Fotó: Baleset-info.hu / K. AttilaIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply