Citroen ázsiai vezetője a Bihari utcán benézte a piros lámpát – KIA-val ütközött

Összeütközött két gépkocsi a X. kerületben, a Bihari utca és a Fertő utca sarkán. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A Bihari utcában félpályán halad a forgalom, a baleset azonban a villamosközlekedésben is akadályt okoz.

Helyszíni információk szerint a képen látható sötét színű Citroen C4 személyautó a Bihari utcán közlekedett Kőbányai úttól az Üllői út felé, amikor a gépkocsi vezetője a Fertő utcai kereszteződésben vélhetően figyelmen kívül hagyta a jelzőlámpa tilos jelzését, és behajtott a kereszteződésbe, ahol ütközött a Fertő utcán szabályosan közlekedő KIA Sorento gépkocsival.

Az ütközés következtében a KIA a villamos síneken található gyalogátkelőre sodródott. Nagy szerencse, hogy az ütközést pillanatában nem közlekedett gyalogos a gyalogátkelőn.

Az eset során C4-t vezető ázsiai férfi kézsérülést szenvedett, de a helyszínen maradt.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején a 3-as villamos helyett pótlóbusz közlekedett Kőbánya alsó vasútállomás és az Ecseri út M között.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!