Citroen csapódott BMW-nek félig frontálisan Üllő és Monor között

Vasárnap este négy fiatal igyekezett Citroen C3-assal a 4-es főúton Monor felől Üllő felé. Gyorsétteremben akartak vacsorázni, előtte megtankoltak, majd haladtak befelé. Üllő határában az M4-esre vezető bekötőút körforgalmán áthajtottak, majd abból kifelé tartva autójuk megcsúszott, áttért a szembejövő oldalra és az éppen odaérkező BMW kombiba rohant. Az autók nagyon összetörtek, a Citroen keresztbe fordult, miközben a bal első futóműve kiszakadt, ahogyan a BMW-nek is.

A biztonsági övet mind a hat érintett személy használta, az okozó sofőrnek éppen a kirobbanó légzsák okozott súlyos sérülést: eltört az orra, valamint még csipőficama és lábsérülése is keletkezett.  A hátul ülők könnyebben sérültek, a jobb első ülésen utazó fiatal pedig egyáltalán nem sérült meg az ütközés során. A BMW-ben utazó két fiatalember szintén sértetlenül megúszta a nem várt találkozást.

A két roncsot autómentő szállította el, a 4-es főutat a helyszínelés és műszaki mentés idejére, nagyjából vasárnap éjfélig teljesen lezárta a Rendőrség.

Fotók: Baleset-Info.hu / Kovács Attila, műszaki mentés: trelergooIratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply