“Csak két bort ittam”- tetejére borult egy Seat az Érd és Tárnok határán történt balesetben

Három személyautó karambolozott Tárnokon, a Sóskúti út és a Rákóczi út kereszteződésénél. Az egyik gépkocsi a tetejére borult. A balesethez műszaki mentés céljából az érdi hivatásos tűzoltók érkeztek ki.

A képen látható Seat a Tárnok központjából haladt a Rákóczi Ferenc úton, amikor balra próbált befordulni a Sóskóti útra, ahol ütközött egy szemből érkező Dacia gépkocsival. Az ütközés hatására a Seat vezetője elvesztette uralmát a gépjárműve felett.

A gépkocsi vezetője próbálta visszavenni az irányítást a járműve felett, ami szintén egy szemből érkező Ford Focus gépkocsinak csapódott, majd felborult.

Szerkesztőségünk helyszín információi szerint a gépkocsi világítás nélkül közlekedett a gyér közvilágítású útszakaszon, továbbá a sofőr esetében a helyszínen végezett alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A sofőr a rendőröknek elmondta, hogy mindössze két bort ivott, mielőtt volán mögé ült. Az nem derült ki, hogy az egység pohárra, vagy palackra vonatkozik.

Személyi sérülésről nem érkezett jelentés. A helyszínelés idején egy időre teljes, majd félpályás útzár volt érvényben.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply