Csúnya hármas karambol miatt hatalmas a torlódás az M0-áson

Összeütközött két személyautó és egy teherautó az M0-ás autóút 58-as kilométere közelében, Budapest XVI. kerületének határán, a cinkotai lehajtó közelében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Foto: S. Máté olvasónk

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

2 thoughts on “Csúnya hármas karambol miatt hatalmas a torlódás az M0-áson

  1. A piros Mercedes jármu vezetője velhetoen ittas volt, vagy drog hatása alatt állt esetleg pszichotikus volt. Már kilométerekkel előbb két sáv között közlekedett majd elkezdett gyorsan hajtani a belső savban.A mellette ülő is ide oda rangatozott mintha nem lenne magánál, látható volt hogy ebből baj lesz. Szerencsére próbáltam a közeléből is elmenni de így is meglepodtem a baleseten. Velhetoen nem vette észre a dugót és belecsapodott a másik sávban lévőbe. Szerencsém volt hogy mi kb 1- 2 autóval utána érkezünk és nem lett ebből tomegszerencsetlenseg.

  2. A hölgy egy kedves ismerőröm….alapból pörgős hiperaktív természetű…te viszont egy rosszindulatú ember vagy akit még embernek sem neveznék…hogy finoman fogalmazzak.
    Nem fügyelt kellőképpen…ennyi.

    Admin: a hozzászólás egy részét töröltük! Ez a stílus és megnyilvánulás ide nem kell. Mindenkinek a véleménye ugyanannyira fontos. Sorry

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!