Csúnya tömegkarambol történt az M3-ason

Összeütközött több személyautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, az M0-s autóút csomópontjánál.

A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység egy embert a mentőkkel közösen kiemelt az egyik járműből, és áramtalanítja a gépkocsikat. A helyszínre érkeztek az újpesti önkéntes tűzoltók is.

Az eset során egy személy súlyos sérüléseket szenvedett.

Foto: Újpesti Önkormányzati Tűzoltóság

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Foto: Mayer Autómentés

A bejegyzés elkészítésében közreműködött és a műszaki mentést végezte:

One thought on “Csúnya tömegkarambol történt az M3-ason

  1. Én minden ráfutásos baleset okozóját gyilkosnak tekintem ! Ezek a balesetek vagy a követési táv be nem tartása, vagy nagyfokú figyelmetlenség, esetleg a gumik rossz állapota miatt következnek be. Mindhárom abszolut vezetéstechnikai hiba ! Hány fejreállt gépjármű szül döbbenetet, amikor a gumik állapotát meglátod ! Más ! Álló gépjárműbe való belerohanás ! Egy jó szemmel rendelkező vezető min. 500 méterre kell hogy lásson előre ! Akkor hogy nem lehet észrevenni pl. egy útkarbantartó járművet, egy út szélén álló és villogó lerobbant gépkocsit, amiből alkalom adtán életveszély kiszállni !!?? Sajnos a közlekedési kultúra egy tizes skálán mérve kb. 3 ! kis országunkban. Amig ez nem változik, sorra törnek rommá a 20 – 30 milliós jármüvek, és marad a lassan – lassan kifizethetetlen kötelező biztositás !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!