Csúnya vége lett az M7-esen történt karambolnak, Balatonboglárnál

Összeütközött egy nyerges vontató, egy kisteherautó és egy személygépkocsi az M7-es autópálya 142-es kilométerszelvényénél, Balatonboglár térségében, a Nagykanizsa felé vezető oldalon. A balesethez a balatonboglári önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

A Baleset-info.hu információi szerint a nyerges vontató mellett közlekedett a kisteherautó, melynek vezetője vélhetően nem vette észre az érkező Mercedes GLE terepjárót, és összeütköztek.

Az ütközés következtében a kisteherautó a vontató oldalának csapódott.

A kamion vezetője látta a balesetet, így a fékre lépett. Az irányíthatatlan kisteherautó a ezt követően a fékező kamion elé sodródott, ahol a nyerges elejének ütközve az árokba csapódott, és felborult.

Az elsődleges információk alapján Mercedes terepjáróban ülő gyerek megsérült. Őt a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította. A balesettel érintett útszakaszt a rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére 13 óra 50 percig lezárták.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

A műszaki mentést végezte:

Leave a Reply