Csúnya vége lett az M7-esen történt karambolnak, Balatonboglárnál

Összeütközött egy nyerges vontató, egy kisteherautó és egy személygépkocsi az M7-es autópálya 142-es kilométerszelvényénél, Balatonboglár térségében, a Nagykanizsa felé vezető oldalon. A balesethez a balatonboglári önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

A Baleset-info.hu információi szerint a nyerges vontató mellett közlekedett a kisteherautó, melynek vezetője vélhetően nem vette észre az érkező Mercedes GLE terepjárót, és összeütköztek.

Az ütközés következtében a kisteherautó a vontató oldalának csapódott.

A kamion vezetője látta a balesetet, így a fékre lépett. Az irányíthatatlan kisteherautó a ezt követően a fékező kamion elé sodródott, ahol a nyerges elejének ütközve az árokba csapódott, és felborult.

Az elsődleges információk alapján Mercedes terepjáróban ülő gyerek megsérült. Őt a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította. A balesettel érintett útszakaszt a rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére 13 óra 50 percig lezárták.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

A műszaki mentést végezte:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!