Csúnyán kiütöttek egy szabálytalanul balra kanyarodó Suzukit a XI. Budafoki úton

Karambolozott két személyautó Budapest XI. kerületében, a Budafoki úton. A fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a baleset helyszínére, ahol nagy mennyiségű motorolaj folyt ki az útra. Az egység áramtalanítja a járműveket.

Helyszínen szerzett információink alapján az képeken látható Suzuki Swift a Hunyadi János út felől érkezve a szabad jelzésen, a tiltó tábla ellenére megkezdte a balra kanyarodást a Dombóvári útra, amikor összeütközött a szemből érkező, szabad jelzést észlelve tempósan közlekedő Mercedes V osztályú kisbusszal.

Az ütközést követően a Mercedes felhajtott a padkára, letarolt egy terelőoszlopot, majd a járdán keresztbe állt meg. Nagy szerencséje volt, hiszen centik választották el attól, hogy egy irodaház falának csapódjon. A Suzuki a karambol után többször megpördült, majd a sávok közötti betonelválasztó szegélyre sodródott.

A Suzuki vezetőjét a kiérkező mentőszolgálat további vizsgálatok céljából kórházba szállította.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!