Rollerest ütöttek el a Soroksári úton

Szerkesztőségünk információi szerint a IX. kerületi Soroksári úton a képen látható Toyota Yaris típusú személygépkocsi elütött egy elektromos rollerest.

Helyszíni információk szerint a rolleres a Budapest Park előtti gyalogátkelőn szerett volna átkeni. Már éppen átkelt, amikor vélhetően a jelzőlámpa szabad jelzésről átváltott tilosra, ugyanis a Rákóczi híd felől (a külső sávban) érkező Toyota Yaris elütötte.

A Toyota vezetőjét feltételezhetően zavarta a szemből sütő Nap. Az ütközés hatására a rolleres a szélvédőre csapódott, végül az úttestre esett, roller viszont a középső sávba repült.

A rolleres információink szerint súlyos sérülésekkel (lábtöréssel) szállították kórházba. A Toyota vezetője nem sérült meg.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején a Soroksári út érintett szakaszán a három sávból csak a belsőt lehetett használni, így komoly torlódás alakult ki.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

3 thoughts on “Rollerest ütöttek el a Soroksári úton

  1. Szemtanuk szerint sima roller volt. Miert allitjak ,hogy e roller ? Hol van rola a foto? Az e rollereseket akarjak rossz fenyben feltuntetni mindenaron?

  2. a soroksári út érintett szakaszán a 3 szakaszából csak egyet… talán sávot, nemde…? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!