Egy kilométeren belül négy autót tört össze egy Renault a Ferihegyi gyorsforgalmin

2021. december 28-án 15 óra 10 perckor egymásba futott öt gépkocsi Budapest XIX. kerületében, a Vak Bottyán utca és a Határ út kereszteződésénél. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik két autót áramtalanítanak.

A műszaki mentési munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Helyszíni információink szerint a képen látható Renault Thalia gépkocsi a Ferihegyi repülőtérre vezető úton haladt a város felé, amikor a KÖKI Terminál magasságában a szemből érkező Toyota gépkocsi visszapillantó tükrét letörte, majd a bal hátsó kerekének csapódott.

A baleset okozóját ez nem hatotta meg, ugyanis továbbhaladt a Határ úti felüljáró irányába. A következő felüljárón lefelé újból áttért a bal oldalra és a szemből érkező, fehér Ssangyong Tivolinak, majd egy ezüst színű Volkswagen Golfnak csapódott.

A két vétlen személyautó vezetői próbálták elkerülni az ütközést, ennek érdekében elrántották a kormányt, így a két jármű jobb oldala találkozott a Renault jobb oldalával. Az ütközés következtében a Ssangyong megpördült, emiatt a Renault mögött érkező, szintén Volkswagen Golf belerohant a hátuljába.

A többszörös becsapódás során a balesetet okozó Renault 4 futóművéből 3 kiszakadt. Szerencsére minden autóban csak a sofőr utazott, és közülük csak a Renault vezetője sérült meg, őt kórházba szállították.

A gyorsforgalmi utat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az Üllői úti kezdetétől a KÖKI-ig teljes szélességében le kellett zárni.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply