Elaludt a volánnál egy autós a Szentendrei úton – kivitte az út menti oszlopot

Közvilágítási oszlopnak ütközött egy személyautó Budapest III. kerületében, a Szentendrei úton. Az oszlop rádőlt a járműre. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják az autót. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

A képen látható Daewoo Lanost vezető férfi a belvároból kifelé a belső sávban haladt. A Monostori utcánál információink szerint elaludt a volánnál, ebből kifolyólag az autó balra fordult, felhajtott a sávokat elválasztó betonszegélynek, és egy villanyoszlopnak csapódott. Az oszlop, aminek az autó nekicsapódott, kidőlt.

A Daewoo mellett haladt egy Volkswagen furgon, melynek vezetője időben észlelte a becsapódást, így fékezett. Szerencsére a kidőlt villanyoszlop a fékezésnek köszönhetően a furgon utastere helyett az orrára dőlt.

A Daewoo vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A furgonban ülő két személy sérülés nélkül úszta meg az esetet. A kifelé tartókat a rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére átterelte a befelé jövő oldalra.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk.
Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

2 thoughts on “Elaludt a volánnál egy autós a Szentendrei úton – kivitte az út menti oszlopot

    1. Talán sokat dolgozott és nem tudott aludni. Valoszinü szerencsétlen nagyon fáradt lehetett

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!