Életveszélyes a vétkes sofőr állapota – frontális karambol a XV. és a XVI. kerület határán

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó Budapesten, a XV. és a XVI. kerület határán, a Rákospalotai határút közelében, a Szentmihályi úttól az M0-s autóút felé vezető úton. Az egyik járműbe beszorult egy ember. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd kiemelték és átadták a mentőknek a fővárosi hivatásos tűzoltók. A helyszínen vannak az újpesti önkéntes tűzoltók is. Az egységek megszüntetik a forgalmi akadályt.

Hírportálunk a helyszínen arról értesült, hogy a képen látható Ford Fiesta kisteherautó hölgy vezetője a XV. és XVI. kerület határán lévőM0-sbekötőúton, a Szentmihályi út felé.

A Fiesta az egyenes szakaszon eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ezzel párhuzamosan szemből szabályosan érkezett egy Toyota Dyna platós kisteherautó.

A Ford sofőrje fékezés nélkül a Toyota platójának sarkának rohant és beszorult a roncsba. A fővárosi hivatásos és az újpesti önkéntes tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a vezetőt, aki sok vért vesztett, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A Toyota vezetője kisebb fejsérülést szenvedett, őt további vizsgálatok céljából kórházba szállították.

Balesetet látott?
Küldje el nekünk, hogy mások is tudomást szerezhessenek róla!
A felvételeket az info@baleset-info.hu e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a fénykép(ek) mellé néhány mondatot kérni arról is, hol és mikor készült a felvétel, valamint hogy mit ábrázol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Hozzáférés megtagadva !!