Életveszélyes a vétkes sofőr állapota – frontális karambol a XV. és a XVI. kerület határán

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó Budapesten, a XV. és a XVI. kerület határán, a Rákospalotai határút közelében, a Szentmihályi úttól az M0-s autóút felé vezető úton. Az egyik járműbe beszorult egy ember. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd kiemelték és átadták a mentőknek a fővárosi hivatásos tűzoltók. A helyszínen vannak az újpesti önkéntes tűzoltók is. Az egységek megszüntetik a forgalmi akadályt.

Hírportálunk a helyszínen arról értesült, hogy a képen látható Ford Fiesta kisteherautó hölgy vezetője a XV. és XVI. kerület határán lévőM0-sbekötőúton, a Szentmihályi út felé.

A Fiesta az egyenes szakaszon eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ezzel párhuzamosan szemből szabályosan érkezett egy Toyota Dyna platós kisteherautó.

A Ford sofőrje fékezés nélkül a Toyota platójának sarkának rohant és beszorult a roncsba. A fővárosi hivatásos és az újpesti önkéntes tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a vezetőt, aki sok vért vesztett, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A Toyota vezetője kisebb fejsérülést szenvedett, őt további vizsgálatok céljából kórházba szállították.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.

Leave a Reply