Életveszélyesen sérült a Peugeot egyik utasa, amely elé egy sittszállító kanyarodott Gyál határában

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint konténerszállító teherautóval karambolozott egy személyautó a Pest megyei Gyál határában, a Kőrösi úton. A fővárosi hivatásos tűzoltók a mentőkkel közösen egy beszorult embert emeltek ki az autóból. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Információink szerint a képen látható Peugeot a Kőrösi úton haladt (az M0-s felől Gyál felé). A krosszpályánál található telephelyhez érve lassított, majd az irányjelzőt használva jelezte kanyarodási szándékát.

Vele párhuzamosan a telephelyről elinduló Iveco teherautó az M0-s felé szeretett volna kanyarodni. A konténerszállító vezetője észlelte a kanyarodni szándékozó Peugeot gépkocsit.

Meg is kezdte a kanyarodást, de idő közben a Peugeot vezetője meggondolta magát és ahelyett hogy bekanyarodott volna, egyenesen szerette volna folytatni útját, de a teherautó a Peugeot oldalának csapódott.

A becsapódás akkora erejű volt, hogy a Peugeot áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és az út menti árokba sodródott.

A Peugeotban utazó öt személyből a jobb elöl és jobb hátul ülő férfi beszorult. őket a Katasztrófavdelem és a mentőszolgálat munkatársai emelték ki a roncsból. A jobb hátsó utast életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A gépkocsi többi utasa könnyebben sérültek meg.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ne maradjon le az Baleset-info.hu cikkeiről!
Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a legfontosabb és legérdekesebb híreinket.Leave a Reply